1 min

Tags in dit artikel

, ,

Plantronics, marktleider in lichtgewicht headsets, introduceert vandaag de M2500 Bluetooth headset, een geslaagde combinatie van draadloze communicatie en fraaie vormgeving.

De fraai uitgevoerde M2500 zorgt voor perfecte draadloze communicatie voor gebruikers van alle Bluetooth mobiele telefoons. Met een spreektijd van 5 uur en een standby tijd van 120 uur kan de eigenaar in alle vrijheid gesprekken voeren en ontvangen.

De M2500 zorgt voor een perfect uitgebalanceerde manier van dragen, die zelfs na een gehele werkdag nog te doen is. Dankzij de nieuwe SoundGuide oorschelp, die sluitend op het oor zit, is de geluidskwaliteit van het inkomend signaal opnieuw verbeterd.

De intuïtief werkende call control knop neemt de oproep op, of verbreekt deze weer met een toetsaanraking. Dezelfde toets zorgt voor laatste nummerherhaling, het afwijzen van een binnenkomende oproep en toegang tot de voice dialing functie. De in alle richtingen gevoelige microfoon zorgt voor een goede verstaanbaarheid.

"De vraag naar Bluetooth apparatuur en draadloze communicatie komt in Europa snel van de grond," zegt Kevin Carey van Plantronics. "Daarom leveren we een kwaliteitsoplossing die aansluit bij de moderne eisen van werk en vormgeving. De M2500 is een stijlvolle, comfortabele en toch onopvallende headset voor Bluetooth communicatie onderweg."

De M2500 werkt met elk Bluetooth toestel dat een headset of handsfree communicatie ondersteunt, zoals de meeste mobiele telefoons, computers, PDA’s en smartphones. De headset gaat ongeveer 80 euro kosten, inclusief BTW.