1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Dazzle komt halverwege mei met twee nieuwe producten op de markt waarmee analoge video eenvoudig op de PC opgenomen kan worden. Met de bijgeleverde software kunnen films desgewenst worden bewerkt en het resultaat kan direct op DVD worden gebrand.

Dazzle DVC 90
De Dazzle Digital Video Creator (DVC 90) is een Hi-Speed USB2 analoge capturekabel waarmee beelden van analoge videobronnen, zoals een videocamera of videorecorder, gekopieerd kunnen worden naar een computer en tot films worden bewerkt. De gemonteerde films kunnen vervolgens via e-mail en internet worden verstuurd maar natuurlijk ook op CD of DVD gebrand worden. Dit innovatieve apparaat is voorzien van composiet- en S-Video video-ingangen en RCA aansluitingen voor stereo geluid. Voor het monteren en branden van de film wordt Pinnacle Studio Quickstart standaard meegeleverd.

Dazzle DVC 120
De Dazzle Digital Video Creator 120 (DVC 120) is een externe unit en beschikt over een hardwarematige DVD encoderchip waardoor de PC bij het opnemen zelf minder belast wordt en hoge kwaliteit gegarandeerd is. Hierdoor is de DVC 120 uitermate geschikt voor de minder krachtige systemen. Daarnaast is de DVC 120 zowel geschikt voor Hi-Speed USB2 evenals de oudere USB1.1 aansluitingen. Ook bij de DVC 120 wordt Pinnacle Studio Quickstart montagesoftware meegeleverd.

Prijzen en beschikbaarheid
Zowel de DVC 90 als de DVC 120 zullen halverwege mei verkrijgbaar zijn bij oa. Dixons en de gespecialiseerde computerdealer.

De adviesverkoopprijzen inclusief BTW zijn:
Dazzle DVC 90 €89,–
Dazzle DVC 120 €149,–