1 min

Tags in dit artikel

,

Antec, een van ‘s werelds grootste fabrikanten van computer hardware en accessoires, breidt haar aanbod van high-performance voedingen uit. Dit zal het doen met de NeoPower-reeks, welke op een efficiënte manier omspringt met energie.

Het is de bedoeling om het energieverbruik met 25 procent te doen dalen, om de energiekosten voor de eindgebruiker binnen de perken te houden. De 480W-voeding beschikt over geavanceerde features zoals een speciale connector voor PCI Express-videokaarten en Antec’s Advanced Cable Management System. Dit systeem biedt de mogelijkheid om niet gebruikte voedingskabels af te scheiden van de kabels die in gebruik zijn. Dit zou een zeer goed effect moeten hebben op de airflow in de behuizing. Gebaseerd op de Antec TruePower-serie, zal NeoPower uitgerust zijn met een dubbele +12V-connector en fan-only connectors. Ook kan de voeding een universele stroomtoevoer aan van 100V tot 240V wisselstroom.

“Op de dag van vandaag wensen high-end gebruikers enkel de meest geavanceerde apparatuur en features voor hun systemen”, aldus verkoop- en marketing-manager Scott Richards. “Antec’s NeoPower is de eerste PSU op de markt die naast extreme prestaties ook compatibiliteit biedt voor alle moderne standaarden en gunstig is voor de elektriciteitsrekening van de gebruikers.” Deze nieuwe voedingen zullen waarschijnlijk verkrijgbaar zijn voor een prijs van £105 of €158 en worden geleverd met drie jaar garantie.