1 min

Tags in dit artikel

, , ,

SMSstartpagina.nl, de nieuwe dienst van Dolphin Internet Services, biedt bezoekers de mogelijkheid om zelf via SMS een website toe te voegen. Deze link is vrijwel direct op de startpagina te zien. De bezoekers bepalen dus wat er aan links wordt weergegeven.

Op bestaande startpagina’s duurt het vaak te lang voordat een link wordt geplaatst. Soms wordt de link helemaal niet opgenomen of blijft een reactie van de webmasters uit. Dolphin-IS biedt de bezoekers de mogelijkheid om zelf links te plaatsen, zonder enige tussenkomst van een webmaster. De ingestuurde link wordt dus altijd direct geplaatst, indien deze aan de regels voldoet. Dit zorgt ervoor, dat SMSstartpagina er iedere keer weer anders uit ziet.

“Voor de beginnende webmaster is SMSStartpagina dé ideale uitkomst om een website te promoten. Het is bijna onmogelijk om op grote startpagina’s te komen en deze webmasters hebben vaak weinig geld om te adverteren. Hiervoor kan SMSstartpagina een uitkomst zijn", vertelt Robin van Drie van Dolphin-IS.

SMSstartpagina.nl is de meest dynamische startpagina van Nederland. U bepaalt wat wij linken!