1 min

Tags in dit artikel

Tiscali Nederland start vanaf heden met telefonie via het internet. In de komende maanden krijgen 1000 abonnees van Tiscali de mogelijkheid zeer voordelig te telefoneren via hun ADSL-aansluiting. Tiscali is de eerste grote consumenten internet service provider die deze dienst aan abonnees aanbiedt.

Deze test voor 1000 abonnees loopt tot eind december 2004. In deze periode wordt de dienst aangepast aan de wensen van de gebruikers. Daarna wordt telefoneren via internet onderdeel van een nieuw innovatief multimediaal pakket van producten en diensten dat Tiscali aan haar ADSL-klanten gaat aanbieden.

De abonnees die meedoen aan de test krijgen een gratis telefoontoestel en een Doe Het Zelf Pakket. Tiscali biedt met deze dienst een gebruiksvriendelijk en zeer voordelig alternatief voor vaste telefonie. De abonnee betaalt geen abonnementskosten. In vergelijking met een standaard telefonie-abonnement kunnen Tiscali ADSL abonnees bijvoorbeeld 50 tot 60% besparen op gesprekken buiten de regio. Abonnees blijven op hun bestaande telefoonnummer bereikbaar terwijl ze met de door Tiscali geleverde telefoon gaan bellen. Tiscali heeft vandaag een grote groep ADSL-abonnees geinformeerd over hoe zij zich kunnen aanmelden. Voor deze test worden 1000 abonnees geselecteerd. De website www.telefonie.tiscali.nl geeft meer informatie.