1 min

Tags in dit artikel

, ,

Vodafone breidt als eerste haar UMTS telefoonaanbod verder uit met de SonyEricsson Z1010, een kwalitatief hoogwaardige mobiele UMTS telefoon. Na de introductie van UMTS voor klanten met de Vodafone live! Samsung Z105, is deze ‘communicatie all-rounder’ van SonyEricsson nu verkrijgbaar in alle Vodafone winkels.

Deze nieuwe innovatieve mobiele telefoon met schelpdesign biedt niet alleen diverse functies en accessoires voor multimedia fun via Vodafone live!, spraak- en datacommunicatie, zoals bijvoorbeeld e-mail toegang, het biedt ook de mogelijkheid voor UMTS Video Telefonie en live TV.

Net zoals het eerste UMTS toestel biedt de SonyEricsson Z1010 Vodafone klanten uiterst gemakkelijke en eenvoudige Video Telefonie via UMTS. Als Vodafone klanten gebruik maken van een UMTS toestel en ze zijn in een gebied met UMTS dekking, dan kunnen zij elkaar zien en handsfree bellen, met één simpele druk op de knop. Met een dekkingspercentage van 55% zorgt Vodafone voor een geografische spreiding van het Vodafone UMTS netwerk dat grotere steden, industrieterreinen, snelwegen en spoorwegen in Nederland met elkaar verbindt.