1 min

Tags in dit artikel

, ,

Vroege edities van Halo 2, één van de musthaves voor de Xbox, is al bij sommige gamers in handen, aangezien Amerikaanse winkels het spel al eerder aanbieden.
De pers bericht dat een speciale editie – met extra veel features – voor $256 over de toonbank is gegaan bij Ebay ondanks dat de verkoop prijs officieel $55 is.

De game zal dinsdag in de Amerikaanse winkels te vinden zijn, en vanaf Donderdag in de Engelse winkels.
Volgens de pers, heeft een woordvoerder van Microsoft gezegd dat het bedrijf "erg hard eraan gewerkt heeft om het plot van ‘Halo 2’ geheim te houden voor iedereen", zodat iedereen gelijke kansen heeft om ervan te genieten.
Het lijkt erop dat die gelijke kansen er aleen voor Amerikanen zijn, aangezien de Europeanen 2 dagen langer moeten wachten op de release.

November is overigens een drukke maand voor gamers. Buiten dat GTA SA vorige week released is, en Halo 2 deze week, zal Half-Life 2 volgende week Dinsdag in de winkels te vinden zijn, opgevolgd door de Nintendo DS de week daarna, samen met Need for Speed, en Metroid Prime op de GameCube.
Aangezien we ook weer op de kerst aangaan zullen een aantal gamers voor een moeilijke keuze komen te staan wat nu te kiezen de komende maanden.