1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Creative Labs heeft zojuist informatie op haar Amerikaanse website geplaatst over de Sound Blaster Audigy 4 Pro. Het product staat gemarkeerd als een "gelimiteerde oplage", de Audigy 4 brengt eigenlijk weinig nieuws onder de zon, behalve een ietwat verbeterde SNR (113DB vs 108DB) vergeleken met de Audigy 2 ZS. Ook heeft creative de bekende Break-out box een face lift gegeven, met een zilveren bijvoeging op de nieuwe zwarte achtergrond.

Waarom de Audigy 4? Creative denkt dat als ze meteen naar nummer 4 springen de kopers het gevoel hebben meteen iets in huis te halen wat veel beter is, en meer te bieden heeft dan de vorige generatie geluidskaarten.

Sommige lezers zal het bekend in de oren klinken dat Creative niet al te veel heeft veranderd, in 2002 werd het zelfde trucje toegepast toen men erachter kwam dat hun Sound Blaster Live! makkelijk om te toveren was naar een Audigy doormiddel van een software update. De meeste hopen dat er wat meer moeite is gestoken in de in de nieuwe kaart dan toendertijd.