2min

Tags in dit artikel

, , , ,

LG kondigde recentelijk de allereerste GSM ter wereld aan met digitale TV- ontvangst. Het toestel gebruikt Terrestrial Digital Multimedia Broadcasting (TDMB) via de ether.

Dit toestel met TDMB ontvangst, kan GSMdigitale multimedia-uitzendingen, waaronder TV-uitzendingen, ontvangen en weergeven. Het allereerste TDMB GSM-toestel werd onlangs in Korea voorgesteld.

TDMB houdt in dat gebruikers van de GSM overal de digitale TV-signalen kan ontvangen, ongeacht waar hij zich bevindt.
Het voordeel van digitale TV-uitzendingen is dat de kwaliteit optimaal is en er geen ruis of kwaliteitsverlies optreedt. De telefoon heeft ook de mogelijkheid om uitzendingen op te nemen.

De GSM is verder voorzien van de unieke System-On-Chip technologie (SOC). Daardoor blijft de gebruiker gewoon bereikbaar terwijl hij televisie kijkt op zijn GSM.
Verder is de telefoon voorzien van de standaardopties, zoals een megapixel CCD camera, een 2,4 inch LCD-scherm en een MP3-speler.


LG’s nieuwe GSM die geschikt is voor digitale televisie

Volgens LG bewijst zij met haar nieuwe telefoon dat ze prima mee kan met de laatste ontwikkelingen op het gebied van de digitale levensstijl.
"LG streeft ernaar producten te ontwikkelen die het leven eenvoudiger en aangenamer maken.
Met dit TDMB gebaseerd toestel geeft LG aan dat GSM-toestellen in de toekomst zullen evolueren naar gebruiksvriendelijke multimedia-apparaten", aldus LG op haar website.

Features:
– CDMA-mobile service / T-DMB(OFDM) ontvangst
– High-definition video – H.264 CIF 30 fps
– Terrestrial DMB video (H.264)/audio (BSAC) standaard
– DAB-MUSICAM
– 3D Surround Sound / Dual Stereo Speaker

Wij bedanken El Machia voor het insturen van dit bericht.