1 min

Tags in dit artikel

Eindelijk is er een game in de maak gebasseerd op de Godfatherfilms. Hoewel de game nog lang niet af is, is wel bekend gemaakt dat deze zal worden uitgegeven door Electronic Arts. Interessant om te weten is dat het spel qua gameplay veel weg zal hebben van de populaire Grand Theft Auto games.

In de huid van een échte Corleone probeer je respect af te dwingen door verschillende missies aan te nemen en naar verwachting te vervullen. De game belooft in elk geval veel actie en geweld te bevatten. Zo kun je bergen wilde achtervolgingen en genadeloze ‘shoot-outs’ verwachten.

Marlon Brando als Don Vito Corleone

De makers hebben aangegeven met de game een stap verder te willen gaan dan de voorgangers door de niet-speelbare figuren (NPC’s) te voorzien van een ‘geheugen van het verleden’. Wanneer de speler bijvoorbeeld een gevecht met een willekeurige NPC aangaat zal deze zich dit vervelende voorval absoluut kunnen herinneren de volgende keer wanneer je hem tegenkomt en zullen eventuele reactie’s daarop gebaseerd zijn. Dit spel wordt ongetwijfeld ‘an offer we can’t refuse’.