1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Star Wars fans hebben er lang op gewacht en 19 mei is het zover: de bioscoop-release van Star Wars III: Revenge Of The Sith. In samenwerking met SONY BMG MUSIC ENTERTAINMENT biedt Download.nl naast het complete aanbod Star Wars soundtracks ook exclusieve beelden van de DVD Star Wars: ‘A Musical Journey’ via starwars.download.nl.

De veelvuldig bekroonde Star Wars Soundtracks zijn gecomponeerd en gedirigeerd door John Williams. Zijn filmmuziek in klassiekers als Jurassic Park, de Indiana Jones Trilogie, Schindler’s List, Superman en de Star Wars films is 35 keer genomineerd voor een oscar, waarvan er vijf in de wacht werden gesleept.

Sander Remans, entertainment manager bij ilse media: ‘We zijn zeer verheugd dat we Star Wars fans in Nederland deze videobeelden online kunnen aanbieden. De 6 volledige Star Wars soundtracks zijn sinds 2 mei al beschikbaar in onze muziekwinkel en de videoclips vormen daar een mooie aanvulling op en zijn zeer de moeite waard voor de fans.’

Download.nl lanceert ter ondersteuning van de soundtrack van Star Wars III: Revenge Of The Sith en de exclusieve beelden een grootse marketingcampagne. Naast een online bannercampagne op Nu.nl, ilse.nl en Download.nl wordt er ook een printcampagne ingezet, met advertenties in Film Valley, Maxim, Playboy en TV Film. Vanaf maandag 16 mei wordt het geheel afgesloten met een grote prijsvraag op Nu.nl.