1 min

Tags in dit artikel

,

Sharkoon heeft een nieuwe unieke case fan op de markt gebracht, genaamt de Sharkoon Silent Eagle. De ventilator heeft een uniek ontwerp, de rotor bladen hebben namelijk hetzelfde oppervlak als dat van een golfbal. Deze zogenaamde dimpels, de kleine ronde deukjes, zorgen er voor meer airflow en minder geluid door het verlagen van de wrijvingsweerstand.

De 80mm case fan heeft naast het nieuwe ontwerp van de rotor bladen afgeronde frame randen, om zo de luchtstroom te verbeteren en is er gebruik gemaakt van metalen lagers. De ventilator kan worden aangesloten met een universele kabel (drie en vier pins) en een connector voor fam rpm monitoring. Er worden vier schroeven en rubber boutjes meegeleverd om vibratie vrije montage te garanderen

De Sharkoon Silent Eagle word verkrijgbaar in twee versies, namelijk de Silent Eagle 1000 met een airflow van 19,3m³/h op 1000rpm en een geluidsproductie van 8,9dB. En de Silent Eagle 2000, met een airflow van 38,5m³/h op 2000rpm en een geluidsproductie van 17,8dB.

De prijzen zijn helaas nog niet bekend.