2min

Tags in dit artikel

, , ,

Na twee eerdere succesvolle introducties van de mobiele telefoon voor vrouwen, lanceert Samsung met de E530 een model dat tegemoet komt aan de eisen die de vrouw van nu aan haar mobiele telefoon stelt.

De stijlvol vormgegeven telefoon die in hippe kleuren uitkomt, is voorzien van de laatste technieken. Ze kan met de Samsung E530 niet alleen bellen, maar ook fotograferen en filmen. En wanneer ze onderweg is, ontspant ze met de lekkerste nummers op de ingebouwde MP3-speler. Ook heeft ze met dit mobieltje haar shopping list met ‘must haves’ voor deze zomer altijd bij de hand.

Met de megapixelcamera met 4x digitale zoom van de Samsung E530 legt de trendy vrouw onvergetelijke momenten direct vast. Ook in het nachtleven, want de camera is voorzien van een flits. Ook kan ze ervoor kiezen de telefoon als camcorder te gebruiken. Met het interne geheugen van 92 MB draagt ze de beste beelden altijd bij haar. Op het interne kleurendisplay kan ze de foto- en video-opnamen direct laten zien. Wanneer ze de beelden met anderen wil delen, schiet ze deze via MMS door. Of ze stuurt ze via Bluetooth naar haar PC om ze vervolgens te e-mailen. Met de ingebouwde MP3-speler kan ze onderweg lekker relaxen. Ze luistert hiermee altijd naar de nieuwste nummers, waar ze maar wil. En wanneer ze wordt gebeld, klinkt dat beter dan ooit. Daar zorgen de 64-polyfone ringtones voor.


De Samsung E530 is vanaf 29 juni beschikbaar in de kleuren Lavender pink, Chic white, Oasis blue en Festival orange voor € 399 inclusief B.T.W. Als accessoire ontvangen de vrouwen een speciaal door Rodrigo Otazu ontworpen telefoonsieraad cadeau.

Specificaties:
Samsung E530
GPRS Klasse 10
Band Dual-band (900 en 1800 MHz)
Afmetingen 86x42x27 mm
Gewicht 85 gram
Display binnenzijde TFT-display met 262.000 kleuren (176×220 pixels)
Display buitenzijde OLED-display met 65.000 kleuren (80×64 pixels)
Camera 1 megapixel camera met flitser
Geheugen 92 MB
Muziekspeler MP3, AAC, AAC+
Digitale camcorder MPEG4 en H.263 (voor max. 60 minuten aan video-opnamen)
Browser WAP 2.0/JAVA (MIDP 2.0)
Messaging E-mail client, MMS
Connectivity Bluetooth, USB, SyncML DS
Geluid 64-polyfone ringtones en MP3-ringtones
User interface Speciale user interface voor vrouwen