1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Op 25 november gaat de 4e editie van GAMEXPO van start! Drie wervelende dagen krijgen bezoekers de mogelijkheid hands-on de allernieuwste hardware, games & gear uitvoerig te testen in een omgeving die aansluit bij hun lifestyle. Het grootste en meest toonaangevende game evenement van de Benelux is meer dan alleen games en staat ook dit jaar weer bol van lifestyle producten en spectaculair entertainment. GAMEXPO is 6.000 m² ingericht met console- en handheldcompanies, de populairste publishers, (inter)nationale gameontwikkelaars, mobile entertainment en x-treme sports.

Bovendien is GAMEXPO al jaren host van de meest prestigieuze gametoernooien. Vanuit de Game Arena kunnen enthousiaste toeschouwers de felle strijd van Benelux’ beste gamers op de voet volgen. Maar ook bezoekers krijgen de kans hun game skills te tonen. Vanaf de GAMEXPO Game Stage en in de vele stands worden minicompetities georganiseerd waar bezoekers felbegeerde prijzen kunnen winnen.

GAMEXPO richt zich zowel op gamers, pc-enthousiastelingen als de professionals in de entertainmentsector. Elk jaar trekt GAMEXPO in combinatie met de hcc!dagen rond de 100.000 bezoekers naar Jaarbeurs Utrecht. GAMEXPO is dan ook een prachtig medium en biedt bedrijven de mogelijkheid hun doelgroepen rechtstreeks te benaderen. Daarbij komt dat de entertainment industrie alvast de aandacht kan vestigen op titels die nog moeten verschijnen.

De nieuwste games & gear, de laatste hardware, spectaculair entertainment, lifestyle en zinderende gamecompetities, eigenlijk gebeurt er gewoon teveel om op te noemen.