2min

Tags in dit artikel

Vanaf vorige week kunnen bezoekers bij transavia.com ook terecht voor hun vakantieaankopen. Transavia.com introduceert vandaag de vakantieshop, een webshop met uiteenlopende en originele producten voor de vakantie. De vakantieshop is de logische volgende stap van de luchtvaartonderneming in de strategische koers van vliegbedrijf naar reismerk.

Via transavia.com kan de reiziger vanaf nu alles via dezelfde website regelen: de vlucht, de accommodatie, de reisverzekering, de huurauto, de kaartjes voor evenementen, de vakantieaankopen en zelfs het afdrukken van de (digitale) foto’s na afloop van de vakantie.

De transavia.com-vakantieshop biedt een uitgebreid assortiment reisartikelen onderverdeeld in een aantal thema’s: `Handig’, `Plezier’ en `Verzorging’. Onder `Handig’ vallen bijvoorbeeld koffers en tassen. `Plezier’ biedt onder meer een opblaasbare hangstoel om in zee te dobberen, maar ook leuke gadgets voor een skivakantie en een taalcursus op cd voor een stedentrip. De derde pijler `Verzorging’, omvat artikelen als reismedicijnen en speciale setjes zonnebrandmiddelen.

Alle producten zijn origineel, hebben een hoog `fun’ karakter en zijn bescheiden van gewicht en volume; ze moeten tenslotte meegenomen kunnen worden in het vliegtuig. En alles is bovendien low budget georiënteerd. Uitgangspunt is `value for money’ in een lage prijsklasse.

Voor het afdrukken van digitale foto’s heeft transavia.com de online fotoservice ontwikkeld. Klanten kunnen hun digitale foto’s eenvoudig via de website verzenden en voor de afdrukken kiezen uit verschillende formaten, uiteraard tegen scherpe prijzen.

Zowel de reisartikelen als de foto’s worden tegen lage verzendkosten thuisbezorgd en er zijn geen verborgen toeslagen.

transavia.com verwacht dat de vakantieshop en de online fotoservice zullen aanslaan. Er zijn nu maandelijks al zo’n 1,25 miljoen unieke bezoeken op de website www.transavia.com. Een groot deel van deze bezoekers koopt regelmatig iets via internet. transavia.com wil haar goede naam als het gaat om betrouwbaarheid ook waarmaken met deze vakantieshop, zeker als het gaat om zaken als betalen en garantie. Natuurlijk bieden de vakantieshop en de online fotoservice een aantrekkelijke introductieaanbieding. Bovendien worden in de vakantieshop wekelijks nieuwe producten geïntroduceerd.