1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Microsoft heeft met een wel heel vreemde actie definitief afscheid genomen van haar Exchange Server 5.5 software. Het bedrijf hield een wake voor het programma en nodigde daarvoor een aantal journalisten uit.

Microsoft hield de wake in een Ierse bar op St. Andrew’s Day. Microsoft had een aantal Engelse journalisten uitgenodigd om de ceremonie bij te wonen. Genodigde kregen bij de entree een armband die te vergelijken is met rouwbanden die voetballers wel eens dragen. De banden waren echter niet geheel zwart, op de banden was in het wit de tekst Microsoft Exchange Server gedrukt.

Je zult je afvragen of de toegestroomde pers zich niet belazerd voelden, maar de journalisten speelden het toneelstukje mee en droegen de armbanden en brachten een toast uit op het programma van Microsoft. Om een uurtje of negen hadden de meeste aanwezigen het echter wel weer gezien en vertrokken naar een feestje van Sony dat ook in de buurt werd gehouden. De uitnodiging voor het feestje is overigens hieronder te zien.