1 min

Tags in dit artikel

Levi Strauss was enkele jaren geleden een zeer succesvolle fabrikant van spijkerbroeken. Het bedrijf zag de laatste jaren de inkomsten echter teruglopen en is probeert daar nu verandering in te brengen door mee te liften op het succes van de iPod.

De iPod is en blijft voorlopig nog wel een hot item, zeker als Apple nieuwe varianten met meer mogelijkheden blijft uitbrengen.
Alhoewel er nog maar een paar verschillende modellen iPod’s op de markt zijn gebracht zijn er al gigantisch veel accessoires voor het apparaatje verschenen, waaronder diverse kledingstukken.

Zo zijn er fabrikanten die jassen hebben gemaakt met bedieningsknopjes aan de buitenkant. In de zak kan een mediaspeler worden gestopt, zoals een iPod, waarna de gebruiker de speler kan bedienen vanaf de mouw van de jas.

De RedWire DLX Jeans van Levi’s is op eenzelfde idee gebaseerd. De spijkerbroek is voorzien van een onzichtbaar houdertje in de broekzak, waarin de iPod geplaatst kan worden. Middels de kleinste voorzak kan het apparaat vervolgens bediend worden, zodat het gedoe met slingerende afstandsbedieninkjes ook verleden tijd is.

Alhoewel de gebruiker niet meer diep in zijn broekzak hoeft te tasten om zijn iPod te bedienen, zullen potentiële kopers wel diep in de buidel moeten tasten voor de broek zelf, want die heeft een richtprijs van ongeveer 200 dollar.

Wij bedanken SuSE voor het insturen van deze tip!