1 min

Tags in dit artikel

, ,

Tele2 introduceert vandaag Tele2 TV, het bevat meer dan 50 tv- en radiozenders, honderden films en series op aanvraag, gratis live eredivisie voetbal en straks ook “uitzending gemist”. Met de afstandbediening en de elektronische programmagids kunnen Tele2-abonnees nu hun eigen tv-avond samenstellen.

“Naast tv- en radiozenders biedt Tele2 TV films, tv-series, documentaires en kinderprogramma’s op aanvraag”, aldus Günther Vogelpoel, COO van Tele2.

Tele2 lanceert TV in een pakket onder de naam Tele2 Compleet TV. Hiermee beschikken klanten over een vaste telefoonaansluiting, razendsnel internet (tot 20 Mb), een uitgebreid zenderaanbod en kunnen zij ’s avonds en in het weekend gratis bellen naar vaste nummers. Tele2 biedt dit pakket de eerste 6 maanden aan voor 39,90 p/mnd en daarna voor 44,90 p/mnd.

Tele2 bezit de uitzendrechten van live Eredivisie voetbal en het bedrijf maakt onderdeel uit de Kinnevik Groep, dat met MTG (Modern Times Group) dagelijks ongeveer 260 miljoen televisiekijkers bedient in meer dan 30 landen.