1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Het bedrijf APC heeft drie nieuwe accessoires op de markt gebracht die speciaal bedoeld zijn voor reizigers die tijdens hun reis stroom nodig hebben voor hun portable apparaten.

Zo heeft APC sindskort de Plug adapter beschikbaar. Het apparaatje is een lichtgewicht oplader waarmee in één keer meerdere apparaten opgeladen kunnen worden. Het apparaatje kan overweg met bijna elk stopcontact ter wereld (behalve die in India). Het apparaatje heeft een richtprijs van 17,99 euro.

Verder heeft het bedrijf een universele notebook-batterij. De batterij kan maximaal zes uur stroom leveren en dankzij de voltageselectieknop kan vrijwel elke laptop opgeladen worden met deze externe batterij. De notebookbatterij kost 134,99.

De laatste accessoire is APC’s nieuwe transformator. Deze transformator kan aangesloten worden op een willekeurig 12 DC volt-contact, zoals bijvoorbeeld de aanstekeraansluiting in auto’s. Het apparaat zorgt ervoor dat er continu 150 watt aan wisselspanning beschikbaar is, zodat er diverse apparaten op aangesloten kunnen worden. APC heeft ook nog een versie die aangepast is aan de aansluiting in vliegtuigen. Deze versie levert 75 watt. De vliegtuigeditie van de transformator kost 40,99, de autoversie kost 32,99 dollar.