2min

Tags in dit artikel

, ,

Vorige week was aangekondigd dat we deze week gadgets zouden behandelen die te maken hebben met games en consoles. We zien een apparaat die de PSP naar een groter scherm brengt en een nieuwe handheldconsole van BenQ. Daarnaast komt onze loodgieter echt tot leven dankzij echte 1up paddestoelen.

Voor sommige mensen is het scherm van de PSP misschien te klein. Je hebt aardig wat geld neergelegd voor een spel of een film die je op een 4.3 inch schermpje moet spelen. Wil je dit op een groot scherm doen, dan heb je misschien wel wat aan deze nieuwe gadget. Dankzij de PSPonTV is het mogelijk om je PSP aan te sluiten op je televisie. Je sluit het apparaat aan op je PSP en een kleine camera filmt het beeld van je PSP-scherm. Deze opnames worden dan rechtstreeks naar je TV gestuurd. Of de kwaliteit hiervan goed is valt nog af te wachten. Dit alles gebeurt immers op een zeer omslachtige manier.

BenQ ontwierp in samenwerking met Gameproducent SEGA de Joybee EG10. Dit apparaatje beschikt standaard over een tiental oude spellen als Sonic Blast, Sonic Spinball, Columns en Putt & Putter. De handheldconsole kan uitgerust worden met 1 GB flashgeheugen dankzij het SD kaartslot. De PSP of de Nintendo DS overtreffen zal moeilijk zijn, maar voor de harde kern retrofans is dit een mooi apparaatje.

Deze paddestoel is een musthave voor de hardcore Mariofans. De loodgieter is nog niet aan zijn laatste adem toe, en dat bewijst deze gadget. Je krijgt een potje in de vorm van een buis, sporen, een soort "voeding" voor de plant. Je doet de sporen in het potje, samen met de voeding en het water en drie weken later heb je je eigen mario 1up paddestoel. De paddestoel is wel giftig, en zou volgens de fabrikant zeer lang mooi blijven.

Dit waren ze weer, volgende week gaan we aan de slag met gadgets die te maken met de mobiele telefoon en alles wat in die richting gaat. Insturen kan nog steeds via pm.

We bedanken Didel en el_machia voor het herschrijven en insturen van verschillende gadgets!