2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Dell heeft haar XPS Gaminglijn tijdelijk uitgebreid met een speciaal model ter ere van het derde deel in de X-Men filmreeks. De machine is gebaseerd op de XPS gaming concept PC, die Dell ook had meegenomen naar de E3.

Dell XPS Gaming Desktop
De nieuwe behuizing van de XPS is volgens Dell zo ontworpen dat de hitte optimaal afgevoerd wordt. Alle drives zijn weggewerkt en Dell heeft diverse lampjes toegevoegd die in zeven kleuren geleverd kunnen worden. De voorkant van de naar voren leunende behuizing kan uitgevoerd worden in het donkerblauw of donkerrood.

Helaas is er minder bekend over de hardware die schuil gaat in de nieuwe behuizing, behalve natuurlijk dat er een Intel processor in zal zitten. Van de X-men editie is wel bekend dat er een Pentium Extreme Edition 965 dualcore processor in zal zitten naast vier GeForce 7900 kaarten in quad SLI mode. Als je fan van de X-Men bent en je hebt een dikke portemonnee met ongeveer 10.000 dollar erin, dan is de machine misschien wat voor jou.

Dell Mobile concept
Behalve de nieuwe XPS behuizing, had Dell ook haar Mobile Concept PC meegenomen. Dit model was ook al op de CES in Las Vegas te zien en houdt het midden tussen een laptop en een desktop. De machine lijkt ingeklapt op een koffertje met handvat, maar opengeklapt ontstaat er een soort van desktop PC met een 20,1 inch breedbeeldscherm.

Ook hier zijn er weer weinig specificaties bekend en ook op de prijs en releasedatum moeten we nog even wachten