1 min

Tags in dit artikel

, ,

Microsoft is naast de release van Windows Vista en Microsoft Office 2007 ook druk bezig met de laatste puntjes op de ‘i’ van Internet Explorer 7 te zetten. De browser komt standaard in Windows Vista, maar er komt ook een aparte versie voor Windows XP uit. Omdat de browser in Vista meer mogelijkheden krijgt, geeft Microsoft deze versie de naam IE7+.

Internet Explorer 7 krijgt een flink aantal nieuwe functies, maar in Windows Vista krijgt IE extra opties zoals Protected Mode, parental controls en verbeterde netwerk tools. Dat zijn ook meteen de enige verschillen tussen IE7 en IE7+, want beide versies hebben uiteraard dezelfde basis.
Microsoft verwacht dan ook niet dat ontwikkelaars van webpagina’s problemen zullen ondervinden met de twee verschillende versies.

Microsoft liet verder weten dat er een nieuwe béta beschikbaar is van beide versies. Voorlopig is béta 2 alleen beschikbaar voor MSDN leden en andere professionals. Consumenten zullen binnenkort de beschikken krijgen over de tweede béta.