1 min

Tags in dit artikel

, , ,

TabletKiosk was het eerste bedrijf dat een Ultra Mobile PC op de markt bracht, maar nu ook het eerste bedrijf dat ze weer terug moet roepen. De eerste modellen hebben een probleem waardoor de levensduur van de batterij een stuk korter is.

Het gaat om de eo v7110 UMPC. Er zit een fout in het apparaat die de levensduur van de batterij verkort, waardoor die niet meer voldoet aan de opgave van TabletKiosk. Goed nieuws voor eigenaren van het apparaat is dat TabletKiosk de machines gratis repareert en ook nog eens 25 procent korting geeft op een eo accessoire.


TabletKiosk had al problemen met de v7110 voordat het apparaat in de winkel lag. In de originele versie kwam het achterpaneel af en toe tegen de systeemfan aan, waardoor de machine oververhit raakte. Het kostte TabletKiosk twee weken voordat ze het probleem hadden verholpen, waardoor de release uitgesteld moest worden.

De batterij van de v7110 moet het minimaal 2,5 uur volhouden. Zo niet, dan kunnen mensen contact opnemen met TabletKiosk. Voor de weinige Nederlanders die er eentje hebben geimporteerd is daarvoor het e-mail adres eoreturns@tabletkiosk.com het meest voor de hand liggend. TabletKiosk belooft het apparaat binnen 72 uur weer terug te hebben bezorgd, gerepareerd uiteraard.