2min

Tags in dit artikel

, ,

Deze week behandelen we in de Gadget roundup een wel zeer apart t-shirt, een zeer leuk hoesje voor je gsm en een website die in een bol gestoken is. Veel lachen geblazen dus, en dat blazen kun je letterlijk nemen bij de eerste gadget!

Net als je dacht dat je alle usb-gadgets had gezien kom je dit tegen. Dit t-shirt van japanse makelei heeft een ingebouwde ventilator. Wanneer je achter de computer zit kun je hem simpelweg aansluiten via usb waarna hij begint de blazen. Voor onderweg kan je batterijen gebruiken. Op straat val je er gegarandeerd mee op, helaas is hij momenteel enkel in Japan te verkrijgen.

Gsm-hoesjes heb je in alle kleuren, soorten en maten, maar deze is wel heel speciaal. Deze condoomhoesjes zorgen voor heel wat extra bescherming, en zijn tevens leuk. De sexy Skins van Morecases zijn waterdicht, en zijn makkelijk in gebruik. Nadeel is wel dat je ze telkens slechts eenmaal kan gebruiken, maar daartegenover staat wel bescherming, waterdichtheid en vooral fun!

Deze bal is een leukere versie van een website die eerder verschenen is. Je neemt een voorwerp, dier, plant of iets anders in je hoofd op, waarna de bol de website, of in die geval de bol, door middel van 20 vragen datgene probeert te raden. Af en toe zit er misschien een rare vraag bij, maar wonder boven wonder heeft dit apparaat het meestal bij het juiste eind.

Dit waren ze alweer voor deze week. Wanneer je over deze gadgets wil discusiëren, of indien je zelf nog een hele leuke gadget hebt gezien kan je deze altijd besproken worden in het Telefonie en Gadgets subforum. Wanneer je nog een leuke gadget gezien hebt die je in deze roundup zou willen zien kan deze nog steeds ingestuurd worden via pm.

We bedanken Siederstylah voor het insturen van verschillende gadgets!