1 min

Tags in dit artikel

,

Tegenwoordig kan je op vele manieren achter de tijd komen. Zo kan je de sprekende klok bellen, even op je horloge kijken, andere mensen lastig vallen, het opzoeken op internet of je kan er achter komen door op een blok hout te kijken …

Als je deze klok voor het eerst ziet, zal het in jouw ogen een normaal stijlvol blokje hout zijn dat op het bureau staat als versiering. Maar eenmaal als deze klok geactiveerd wordt verschijnt de tijd er als een gele gloed op. De technologie hierachter is mij niet bekend (indien iemand hier maar over weet, feel free to tell), maar het resultaat is verbluffend.

Zo ziet het eruit als hij uitstaat
[center]En zo als hij aanstaat:[/center]

Deze leuke gadget staat vanzelfsprekend het mooiste op een houten bureau, nachtkastje, tafeltje, … Op de achterkant zitten de knopjes netjes weggewerkt waarmee je het alarm en de tijd kan instellen. De klok is 26 cm breed, 10 cm hoog en 10cm diep, helemaal geen lomp ding dus.
Net zoals vele andere gadgets hangt er aan deze ook een stevig prijskaartje, namelijk £99.95 of €146,20. Dat dit blok hout alle klokken zal gaan vervangen is vrij onwaarschijnlijk, maar het lijkt me wel leuk om als cadeau te geven aan vrienden of familie.