1 min

Tags in dit artikel

, ,

Er zijn naast de Leipzig Game Convention maar weinig grote game evenementen in Europa, daar wil London nu verandering in brengen met hun London Game Festival. Londen wil blijkbaar aantonen dat het meer te bieden heeft dan ‘Fish & Chips’.

London Game Festival 2006 kan bezocht worden vanaf maandag 2 oktober tot en met zaterdag 7 oktober. Je kan er zoals op elk game evenement de nieuwste games spelen, maar de LGF2006 biedt ook nog enkele speciale events zoals de London Game Career Fair. Zoals de naam al doet vermoeden is het hier mogelijk om werk te zoeken op de gamesmarkt. Verder zijn er ook films te zien en zal de BAFTA (British Academy of Film and Television Awards) Video Games Awards uitdelen aan de beste games.

In tegestelling tot andere game evenementen vind de LGF2006 niet plaats op één vaste plek. Alle verschillende events zijn op een andere plaats in Londen, zo zullen de film events, waar anders, in de bioscopen plaatsvinden en het gamen is dan weer te doen in een groot winkelcentrum genaamd HMV, op een aparte verdieping wel te verstaan.

Wie de volledige planning eens wil bekijken, kan hier klikken