2min

Tags in dit artikel

, ,

Gisteren werd Madden NFL 07 gelanceerd in Amerika en dat werd geweten in het kleine dorpje Madden, Missisipi. Microsoft gaf namelijk een gratis Xbox 360 cadeau aan elke inwoner van het dorp!

De Xbox 360 is momenteel de enige next generation console waarop Madden NFL 07 gespeeld kan worden, dat in combinatie met het begin van het nieuwe American Football seizoen levert natuurlijk een mooie verkoop op voor Microsoft. Daarom bundelt Microsoft krachten met EA en kondigen zij de Maddenoliday aan. Zoals eerder gezegd geeft Microsoft aan elke inwoner van het dorp Madden, Missisipi een gratis Xbox 360 uitgedeeld door Jerry Rice, Warren Moon en Marshall Faulk. Daar moet wel bijgezegd worden dat Madden een enorm klein dorp is met welgeteld 74 inwoners. Aan de aanliggende dorpen was er ook gedacht, zij konden namelijk als eerste van het hele land Madden NFL 07 spelen op Xbox 360 Kiosks.

Volgens Chris Erb, marketing director bij Electronic Arts, is Madden de bestverkopende sportgame die momenteel op de markt is. Op het moment van schrijven is de game al meer dan 51 miljoen keer over de toonbank gegaan. Enkele verschillen van Madden NFL 07 op de Xbox 360 in vergelijking met de voorgaande versies zijn de volgende:

  • Nieuwe "Run to Daylight" kenmerken: Het lopen is veel realistischer gemaakt, gemakkelijker te besturen en je kan ook uit verschillende loopstijlen kiezen.
  • Maak je eigen personages: Vanaf kan je zelf bepalen hou je superster eruit zal zien.
  • Hall of Fame: Er zal een Hall of Fame beschikbaar zijn waarin je jezelf naar de top moet zien te werken.
  • Xbox Live: Met deze versie kan je online wedstrijden spelen tegen andere mensen!
  • Madden Gamer Level: Het zal mogelijk zijn om online naar een tegenstander te zoeken met ongeveer hetzelfde niveau als jij.