2min

Tags in dit artikel

, ,

Packard Bell komt met een nieuw navigatiesysteem genaamd Compasseo. Het systeem zit in een zeer compacte behuizing en is voorzien van een touchscreen interface voor eenvoudig gebruik.

De Compasseo is de opvolger van de, in het voorjaar geïntroduceerde, Packard Bell GPS 400. Belangrijk verschil met de GPS 400 is het design van de Compasseo dat veel compacter is. Net als bij voorgaand model, zijn op dit navigatiesysteem ook mp3’s en foto’s op te slaan.

De Compasseo is een navigatiesysteem waarbij gebruikersgemak voorop staat. Zo heeft de Compasseo een zeer compact formaat waardoor het eenvoudig in een jaszak of handtas past. Het model beschikt over een 3,5-inch kleurendisplay met een touchscreen. Dankzij de Dual–Mode is de Compasseo een van de weinige navigatiesystemen die zowel in de auto als daarbuiten te gebruiken is.

Voor een duidelijke navigatie wordt de Compasseo geleverd met de laatste Destinator Navigatie Software en NAVTEQ-kaarten. De interface biedt 2D- of 3D- kaarten met een duidelijke navigatiestem. Adressen zijn snel op te zoeken dankzij opgeslagen favorieten, een uitgebreid geheugen voor eerder bezochte adressen en een Point of Interest-lijst.

"Het design is bij het ontwerp van de Compasseo uitermate belangrijk geworden, omdat consumenten dit navigatiesysteem altijd bij de hand hebben. Het is meer dan alleen een handig apparaat voor in de auto", aldus Hans Schinkel, Country Manager Packard Bell Nederland. "Omdat je er ook mp3’s op af kan spelen en foto’s op kunt bekijken, is het een gadget geworden die je graag bij je wilt hebben. Een handig formaat en een mooi uiterlijk zijn dan belangrijke aspecten."

De Compasseo wordt standaard geleverd met een carkit, geschikt voor iedere auto. De Packard Bell Compasseo is verkrijgbaar vanaf 279 euro, inclusief BTW.