2min

Tags in dit artikel

, , ,

Deze week behandelen we in de gadget roundup een multifucntionele pen en een variant op het zwevende bed van vorige week. Daarnaast zien we ook nog een écht toetsenbord om mee te gamen. Veel leesplezier!

Deze pen is een absolute must in een professioneel bureau. Hij heeft namelijk drie belangrijke functies en dit voor een zeer zachte prijs. Wanneer je hem open draait komt een 512 mb usb-stickje tevoorschijn. Een zilveren knopje zorgt er dan weer voor dat de laserpointer aangaat. Natuurlijk kan je er ook mee schrijven, en dit voor een prijs van slechts 27 dollar. Indruk maken op de collega´s hoeft helemaal niet duur te zijn.

Deze gadget heeft iets weg van het zwevende bed dat we vorige week bespraken. Deze kleine wereldbol zweeft in de lucht door een magnetisch veld dat gecreëerd wordt door de houder. Met een knop kan je hem laten ronddraaien. Tevens kan je er heel wat andere spullen in laten zweven, het hoeft dus niet per se de meegeleverde wereldbol te zijn. Voor dit apparaatje betaal je toch wel 140 euro.

Er bestaan reeds heel wat toetsenborden speciaal gemaakt om mee te gamen, maar dit is wel de extreemste die ik al heb gezien. De Saitek Pro Gamer Command Pad laat je toe om hem compleet aan te passen naar je eigen wensen. Je kan 48 toetsen programmeren, en hij heeft drie knoppen om tussen verschillende spelmodes te wisselen. Wanneer je bijvoorbeeld een Real Time Strategy game speelt gebruik je de eerste, voor een First person shooter de tweede en voor een Role Playing Game de derde.

Dit waren ze alweer voor deze week. Wanneer je over deze gadgets wil discussiëren, of indien je zelf nog een hele leuke gadget hebt gezien kan je deze altijd besproken worden in het Telefonie en Gadgets subforum. Wanneer je nog een leuke gadget gezien hebt die je in deze roundup zou willen zien kan deze nog steeds ingestuurd worden via pm.

We bedanken compi en Siederstylah voor het insturen van verschillende gadgets!