1 min

Tags in dit artikel

, , ,

KPN heeft vandaag het voetbalpakket voor haar Digitenne en Mine klanten geïntroduceerd. Voor het pakket is het bedrijf een samenwerking aangegaan met Tele2, dat de rechten heeft op eredivisievoetbal.

De overeenkomst tussen Tele2 en KPN werd al op 9 september jongstleden gesloten. Klanten met Digitenne kunnen voor een bedrag vanaf 7,95 per maand 24 digitale zenders bekijken. Het voetbalpakket biedt twee nieuwe kanalen, waarbij er bij de speelronden naar twee verschillende livewedstrijden gekeken kan worden. Komend weekend is via Digitenne al de klassieker Feyenoord-Ajax te zien. Met Digitenne hebben gebruikers ook de beschikken over de Personal Video Recorder, waarmee wedstrijden opgenomen kunnen worden, of herhalingen gemaakt kunnen worden.

Gebruikers van Mine kunnen voor 9,95 beschikking krijgen over de twee voetbalkanalen, maar op den duur zullen dat er vier worden. Mine is een interactieve televisiedienst, waarbij gebruikers op basis van thema’s een tv-avond kunnen samenstellen. Ook bij de Mine dienst levert KPN een Personal Video Recorder.
Aanmelden voor het voetbalpakket kan via de website van KPN of bij Belcompany en KPN zorgt er naar eigen zeggen voor dat het pakket de volgende dag al te gebruiken is.