1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Vanaf deze week ligt hij exclusief bij KPN in de winkel: de mobiel van James Bond, de Sony Ericsson K800i zilver. In de nieuwste James Bond film Casino Royale, die op 23 november in Nederland in première gaat, speelt ‘K800i’ een belangrijke rol.

Deze nieuwste cyber-shot telefoon van Sony Ericsson is namelijk uitgerust met de laatste cameratoepassingen: zoals een 3,2 megapixel camera met autofocus, xenon flitser en bestpic, waarmee James gelijktijdig negen foto’s kan maken van een bewegend projectiel en de beste foto kan opslaan.

James gebruikt de K800i in de film dan ook om zijn vijand te identificeren – de met het toestel gemaakte foto’s worden direct naar MI6 gestuurd ter identificatie. Dat kan door de zeer snelle UMTS datatransfer waarmee James de foto’s snel en direct kan verzenden. De K800i biedt overigens ook picture blogging voor het uploaden van foto’s naar een persoonlijke weblog en pictbridge waarmee foto’s direct overgebracht kunnen worden naar een printer zonder tussenkomst van PC of laptop.

Samen met Sony Ericsson heeft KPN een limited K800i-actiepakket samengesteld. Bij aankoop van de mobiel ontvangen klanten diverse James Bond-goodies, waaronder: speciale wallpapers, de trailer van de film, speciale ringtones én natuurlijk een voucher voor twee bioscoopkaartjes voor de film zelf.

In combinatie met een mobiel abonnement bij Hi of KPN is de James Bond–mobiel vanaf 0 euro beschikbaar. Zonder abonnement kost het toestel 509 euro inclusief BTW.