Stay tuned, abonneer!

Apple, de Amerikaanse fabrikant van de iPod, beweert dat er vanaf volgend jaar op de vluchten van KLM een iPod aansluiting komt. De iPod-gebruikers kunnen dan hun mp3 speler via hun stoel aansluiten op het entertainmentsysteem van het vliegtuig. KLM zegt dat ze van niets weten over de nieuwe aansluitingen in het vliegtuig.

Apple zegt dat de iPod tijdens de vlucht kan worden opgeladen, zodat je als je een lange vlucht hebt de gehele vlucht naar je iPod kunt luisteren. Ook filmpjes, die je hebt opgeslagen, kunnen aangesloten worden op het beeldscherm. Apple zegt dat ze een overeenkomst te hebben gesloten met KLM, Air France, Continental Airlines, Delta Air Lines, Emirates en United Airlines.

KLM reageerde verbaasd op de mededeling van Apple. Een woordvoerder van de Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM zei: "Het klopt dat er verkennende gesprekken zijn geweest, maar de kans dat het niet doorgaat is nu veel groter dan dat het wel doorgaat". Het moederbedrijf van KLM, Air France, zegt dat ze ook van niets weet.