1 min

Tags in dit artikel

,

Melden we eerder over Uitvaart.com op Second Life, nu heeft een datingsite het internet fenomeen ook gevonden. Om dit wat te promoten heeft de datingsite, die zich vooral richt op hoger opgeleiden, een gratis gadget in Second Life in het leven geroepen.

Met de Swapfin (Swapfin = Signal When A Potential Friend Is Near), een armband, zijn single’s in Second Life makkelijk te herkennen. Als je iemand vind met wie je matched, kan je naar diegene toe teleporteren. De Single’s Hideout waar je de band kan krijgen kan je vinden in ‘Son’. Second Life gebruikers klikken op deze link.

Ga hiervoor naar het bord SwapFin (first 500 free to copy) en klik op de rode armband met de rechtermuisknop. Klik op More, Take Copy. Ga naar Inventories, zoek SwapFin en rechtsklik erop. Ga naar Properties, Profile en geef aan wat voor type man of vrouw je graag wilt als toekomstige nieuwe partner. Klik op OK en daarna op Wear. Nu ben je uitgerust met de nieuwe armband! De band zal elke 15 seconden 40 meter om je heen scannen op mede gebruikers.

e-Matching heeft duidelijk gemaakt dat ze ook andere vormen van de Swapfin gaan maken. Bijvoorbeeld een ketting, een bloem of een onzichtbaar item.