1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Het nieuwe besturingssysteem Windows Vista is nog maar net uitgebracht door Microsoft, en de softwaregigant brengt nu al vele extra’s uit voor de consumenten versie van Windows Vista Ultimate, de duurste versie van het nieuwe besturingssysteem.

Nieuwe extra’s die nu uitgebracht zijn, zijn onder andere een poker-game en verbeteringen voor Bitlocker en EFS. Bij deze extra’s zit echter niet Windows DreamScene, welke bij het publiek erg populair is gezien de reacties. Met Windows DreamScene is het mogelijk om een videofilmpje als wallpaper voor de desktop te gebruiken.

Het enige wat men moet doen om deze extra’s te krijgen, is de Ultimate-editie van Vista geïnstalleerd hebben en dan de Windows Update uitvoeren. Alle nieuwe extra’s worden dan gedownload en zijn gelijk klaar voor gebruik. Behalve een aantal extra features worden dan ook gelijk een aantal beveiligingspatches gedownload.

Vista-productmanager Nick White heeft laten weten dat dit pas de eerste extra’s zijn voor Vista Ultimate en dat er nog vele zullen volgen.