2min

Tags in dit artikel

, , ,

Samsung presenteert op de vakbeurs 3GSM in Barcelona drie lijnen mobiele telefoons: Ultra Edition II, Ultra Special Line Up en Smartphones. Met de eerste Europese presentatie van Mobile WiMAX blikt Samsung vooruit op de toekomst.

De Ultra-Edition II-, Ultra Special Line Up- en Smartphone-lijn zijn volgens Samsung gericht op het innovatieve karakter en de visie van van het bedrijf op mobiele technologie. Samsung heeft een aantal nieuwe telefoons tentoongesteld op de 3GSM en veel van deze producten zullen ook in Nederland verschijnen.

Ultra Edition II

Na de andere Ultra Edition-telefoons introduceert Samsung de slide-telefoons U600 en U700, de clamshell-telefoon U300 en de candybar-telefoon U100. Compacte telefoons, waaronder een 3 megapixel camera, snelle internetverbinding en uitgebreide multimedia- en audiomogelijkheden.

Ultra Special Line Up


Alle multimedia-toepassingen zijn makkelijk te besturen met de Samsung F700, F500, F510 en de F300.
Met zowel een QWERTY-toetsenbord als een extra groot touch screen-display is de Samsung F700 gemakkelijk te hanteren. Dit toestel beschikt over een snelle internetverbinding, heeft Bluetooth en is voorzien van een 5 megapixel camera met autofocus-functie.
De F500 is aan de ene kant een mobiele telefoon en aan de andere kant een groot display voor multimedia-mogelijkheden. De Samsung F510 met het dual face-concept, is een TV Mobile op basis van de Digital Video Broadcasting-Handheld-standaard (DVB-H). De Samsung F510 heeft een groot draaiend LCD-display waarop foto’s en film kunnen worden weergegeven.
De Samsung F300 is een Ultra Music phone met een dubbelzijdig LCD-display, FM-radio, Bluetooth en Quick PC Sync waarmee snel en gemakkelijk muziekbestanden over te zetten zijn van en naar de pc.

Samsung Smartphones

Met de i600 introduceert Samsung haar eerste Ultra Messaging-telefoon. De Samsung i600 is ’s werelds dunste 3G Smartphone met een QWERTY-toetsenbord. De Samsung i600 ondersteunt het HSDPA-netwerk voor snellere dataoverdracht en communicatie zonder onderbrekingen via WiFi en Bluetooth 2.0 EDR.
De eveneens dunne Samsung i520 slide-telefoon maakt gebruik van Symbian OS versie 9.2 en de HSDPA-technologie. Daarnaast heeft de i520 een 2 megapixel camera en een LCD-breedbeelddisplay.