2min

Tags in dit artikel

, , ,

Joytech heeft een aantal producten geïntroduceerd die het leven van een Wii eigenaar leuker en eenvoudiger maakt. In totaal gaat het om dertien accessoires voor Nintendo’s nieuwste console.

Wii Power Station

Als eerste is er de Wii Power Station en zoals de naam al doet vermoeden gaat het om een oplaadstation voor je Wiimote en Nunchuk. Behalve de oplader, die plaats biedt aan twee Wiimote’s en twee Nunchuks, krijgt de koper ook twee oplaadbare batterypacks die ter vervanging van de normale batterijen in de Wiimote dienen. Het Wii Power Station kost 39,99 euro.

Wii sports pack

Het Wii sports pack is een verzameling van kunststof behuizingen voor de Wiimote. De behuizingen zijn in de vorm van een golfclub, autostuur en tennisracket gemaakt en de Wiimote kan er simpel ingeklikt worden. Alle accessoires zijn in het wit uitgevoerd en het pack is verkrijgbaar tegen een adviesprijs van 24,99 euro.

Wiimote Controller hoesjes

Er is niet veel bijzonders te vertellen over deze beschermhoesjes voor de Wiimote en Nunchuk. De hoesjes bieden meer grip en beschermen de controllers tegen stof en krassen. De hoesjes zijn in blauw en roze verkrijgbaar en voor 17,99 euro krijgt de koper een hoesje voor de Wiimote en de Nunchuk.

Overigens heeft Joytech voor dezelfde prijs een pakket van vier Wiimote hoesjes in de kleuren, blauw, roze, grijs en zwart. In dit pakket zitten geen hoesjes voor de nunchuk.

Wii Controller Grip & Wii Racing Grip

De Wii controller grip heeft de vorm van een futuristisch stuur en is voorzien van anti-slipranden , waardoor de grip bevorderd wordt.
Hetzelfde geldt voor de Wii Racing Grip, die iets meer de vorm heeft van een formule 1 racestuur. Beide accessoires zijn verkrijgbaar tegen een richtprijs van 14,99 euro.