1 min

Tags in dit artikel

, ,

Tegenwoordig probeert men op allerlei manieren reclame te maken en zo meer geld te kunnen verdienen. Ook nu is er weer een nieuw idee verzonnen, namelijk het bedrukken van enveloppen met reclame en deze enveloppen vervolgens gratis weg te geven.

Deze actie wordt is geïntroduceerd door de website Gratis-post.nl. Hier is het mogelijk om wekelijks een pakket te bestellen van vijf gefrankeerde enveloppen. Elke envelop heeft een waardestempel van 44 eurocent en kan voorzien worden van elke inhoud met een maximaal gewicht van twintig gram. Deze actie is mogelijk doordat het bedrijf de achterkant van de envelop bedrukt met reclame. Sinds gisteren, maandag 23 april, is het mogelijk om deel te nemen aan de eerste proef met 52.500 enveloppen.

De eerste enveloppen zullen voorzien zijn van een advertentie van de opticiën Pearle.
Wanneer de actie succesvol is zal het bedrijf doorgaan met het op deze manier aanbieden van gratis enveloppen. Om in aanmerking te komen voor deze enveloppen moet men zich eerst registreren op de website. Vervolgens moeten de persoonlijke gegevens achter gelaten worden, welke gebruikt worden voor het toesturen van commerciële mailingen, informatie en/of aanbiedingen van de adverteerders, merken en/of diensten.