1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Veel mensen willen de nieuwe telefoon van Apple, de iPhone, graag snel hebben. Alleen niet iedereen heeft zin op uren in de rij te gaan staan. Daarom hebben er mensen voor gekozen om hem de pre-orderen op Ebay. Je moet dan wel rekening houden met een hoog bedrag.

Op het moment van schrijven is er 33 keer een iPhone aangeboden. Aangezien eBay diverse regels heeft opgesteld waarin de consument beschermd wordt, wordt de iPhone uiterlijk 29 juni 2007 geleverd.

De prijs voor de iPhone in een acht gigabyte model, zal hoogstwaarschijnlijk zeshonderd dollar worden. Wanneer je de telefoon ‘reserveert’ op eBay ben je ongeveer duizend dollar kwijt. Ook zijn er mensen die er nog meer geld voor over hebben, zoals iemand die de telefoon voor 1525 dollar heeft ‘gekocht.’

De aanbieders zijn veelal mensen die weinig achtergrond hebben op veilingsites. Toch claimen zij meer dan 55 iPhones te krijgen op 29 juni a.s.

Apple denkt elf miljoen iPhones te gaan verkopen in één jaar. Diverse onderzoekers zijn echter sceptisch, en vinden dat Apple wel heel hoge verwachtingen treft.