2min

Tags in dit artikel

, , ,

Halo 3 moet Microsofts absolute topper voor de Xbox 360 worden dit jaar en dat zal de consument weten ook. Het bedrijf kwam eerder al met een speciale Halo 3 versie van de Zune mediaspeler en nu zijn er op de website van de online winkel Gamestop ook een tweetal controllers en een draadloze headset met een Halo 3 thema verschenen.

De prints op de twee Halo 3 controllers zijn ontworpen en getekend door tekenaar Todd McFarlane, die bekend is van de stripboeken Spawn en Spiderman. De ene controller heeft een Convenant thema, terwijl de andere een Spartan thema heeft meegekregen. Volgens Gamestop hoeft de gebruiker niet bang te zijn dat de afbeelding snel verweert, de controllers zijn voorzien van een krasvaste en beschermende laag. De controllers kosten 59,99 dollar per stuk en zijn vanaf 4 september te koop.

De draadloze headset is niet voorzien van een tekening van McFarlane, maar is gespoten in dezelfde groene kleur als de uitrusting van de Master Chief. Verder is er niet veel bijzonders te melden over de headset die met een prijskaartje van 59,99 dollar even duur is als zijn witte broertje. Voor de echte fervente Halo fans zal de echte must-have echter de Spartan Mjolnir Mark VI Helmet zijn die bij de eerder aangekondigde Halo 3 Legendary Edition zit.

Het is niet bekend of de speciale controllers en headset ook hun weg zullen vinden naar de speelgoed- en gamewinkels in Nederland.