1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Packard Bell komt met een nieuw navigiatiesysteem, de Compasseo 820m. Dit nieuwe model heeft verschillende nieuwe functies. Hij beschikt over een vier inch groot widescreen scherm en Bluetooth om verbinding te leggen met mobiele telefoons. Ook zijn de Outlook-agenda, -takenlijst en –adressenlijst te kopiëren naar de Compasseo 820.

De Compasseo is compact en kun je direct gebruiken, men hoeft dus geen kabels of antenne aan te leggen voor gebruik. De TMC-antenne die voor actuele file-informatie en alternatieve routes zorgt is ook geïntegreerd. Je kunt het navigatiesysteem dus in en buiten de auto gebruiken.

Hans Schinkel, directeur Packard Bell Nederland: "Packard Bell biedt consumenten graag de nieuwste technologieën, maar heeft gebruiksgemak daarbij hoog in het vaandel staan. Zo is de Outlook-synchronisatiemogelijkheid via Bluetooth heel eenvoudig in gebruik, waardoor consumenten er ook daadwerkelijk gebruik van zullen maken."

Op de Compasseo kun je bepaalde bestemmingen selecteren, zoals flitspaallocaties, hotels, bezienswaardigheden en benzinestations die 24 uur per dag open zijn. Degene die je veel gebruikt zijn eenvoudig op te slaan in de map ‘favorieten’ of terug te vinden in het geheugen.

Het navigatiesysteem bevat EasyGuide-navigatiesoftware en NAVTEQ-kaarten, dit zorgt voor een duidelijke navigatie waarbij je het beeld in zowel 2D en 3D kunt laten weergeven. Dit alles zorgt voor een vloeiende en snelle navigatie. Naast navigatiesysteem is dit model ook te gebruiken als mp3- en videospeler. Ook kunnen consumenten er eenvoudig foto’s op bekijken.