1 min

Tags in dit artikel

, , , , ,

Online-4-Free.com wordt vandaag gelanceerd, deze dienst zorgt ervoor dat men kan internetten langs de rivier The Theems. De dienst is tot stand gekomen in samenwerking met Free-hotspot.com en MeshHopper.

De consumenten die een consumptie nuttigen aan de oevers van de rivier de Theems kunnen gaan genieten van draadloos internet, het bereik is ongeveer 22 kilometer. Maar als je op de rivier vaart heb je geen pech, ook dan is het internet beschikbaar.

"Gratis Wi-Fi in Londen gaat hiermee pas echt van start", aldus Dan Toomey, Chief Executive Officer van free-hotspot.com. "Miljoenen Londenaren, forensen, bezoekers en toeristen die langs de Theems werken of recreëren kunnen nu gebruik maken van gratis Wi-Fi. We kijken uit naar de samenwerking met online-4-free.com om de dienst hier in Londen net zo’n succes te maken als in andere steden in heel Europa."

Het internet is niet compleet zonder moeite te gebruiken, de mensen moet een reclameblok kijken van vijftien tot dertig seconden, om een kwartier te kunnen internetten.

"De markt vroeg om gratis Wi-Fi en wij hebben aan hun wensen voldaan", besluit Nigel Wesley, Chief Executive Officer van MeshHopper. "We maken al sinds 2005 het internet toegankelijker met betaalbare Wi-Fi-aanbiedingen. Door deze gratis dienst wordt ons aanbod nog aantrekkelijker en wordt internet bereikbaar voor iedereen, zelfs voor diegenen die er niet voor willen of kunnen betalen."