1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De nieuwe firmware van Sony voor de PlayStation 3, versie 1.90, zal naast andere dingen ook 1080p24 en AVCHD video-ondersteuning toevoegen aan de spelcomputer.

De nieuwe update zal de gebruikers de mogelijkheid geven om Blue-ray discs af te spelen in 1080p 24Hz, ook zullen de gebruikers nadat zij de nieuwe update hebben uitgevoerd opmerken dat de console ondersteuning biedt om video’s in het AVCHD-formaat te bekijken.

Naast dit zijn er nog een aantal kleine dingen toegevoegd. Zo zal de nieuwe firmwareversie de gebruikers eindelijk in staat stellen om eigen achtergronden voor het hoofdmenu in te stellen. Ook is het nou mogelijk om op de driehoeksknop te duwen op de Cross Media Bar om de cd uit de console te laten komen.
Verder hebben de gebruikers nou ook de mogelijkheid om onder de tab "Game" in het menu de gedownloade spellen van volgorde te veranderen.

Ook kunnen nu bookmarks opgeslagen worden in de internetbrowser van de PS3 en heeft men de mogelijkheid om de instellingen voor het spelen van de PS1- en PS2-spellen te veranderen.

De nieuwe firmware is vanaf vandaag te downloaden.