1 min

Tags in dit artikel

, , , , , ,

Op 1 september zal een Xbox 360 te krijgen zijn met gegarandeerd een HDMI aansluiting. Best Buy is de eerste winkel die de modellen met een HDMI poort apart verkoopt.

Een nieuw aanbod op de site van internetwinkel Best Buy laat een Xbox 360 zien die met een HDMI poort is uitgerust. De hardware zou op 1 september beschikbaar zijn voor dezelfde prijs als een Xbox 360 20GB. Meldingen van gereviseerde Xbox 360 systemen kwamen eerder deze maand tevoorschijn, toen nieuwe eigenaren onverwachts een HDMI poort op hun machine vonden.

Consumenten die een Xbox 360 wilden kopen met de nieuwe poort moesten tot nu toe elke verpakking nauwkeurig controleren op HDMI logo. Best Buy is de eerste verkoper die de vernieuwde hardware als apart systeem verkoopt. Voor gamers die geen HDMI poort nodig hebben biedt Best Buy de "standaard" Xbox 360 aan met een gebundeld spel, namelijk Top Spin 2 of Need for Speed: Most Wanted.

De vernieuwde Xbox 360 deelt ook hetzelfde moederbord als de Xbox 360 Elite, welke eerder dit jaar gelanceerd werd. Elke Xbox 360 gebruikt wel nog 90 nm chips.