1 min

Tags in dit artikel

, , ,

In navolging van McDonald’s restaurants in Europese landen als Nederland en Frankrijk krijgen ook de Belgische restaurants met de gouden bogen een gratis Wi-Fi hotspot. McDonald’s België is daarvoor een samenwerking aangegaan met het bedrijf free-hotspot.com.

Door de samenwerking kunnen klanten van Belgische McDonald’s vestigingen binnenkort naast de nodige calorieën ook de nodige data binnenhalen. De internetverbinding van de gratis hotspots kent geen beperkingen, dus vrijwel alles wat thuis mogelijk is, is ook mogelijk via de hotspots van de McDonald’s.

Door de deal met McDonald’s wordt ook het Europese netwerk van gratis hotspots van free-hotspot.com weer flink uitgebreid. Momenteel heeft het bedrijf meer dan 1600 hotspots in zestien Europese landen, onder andere in hotels, benzinestations en andere openbare ruimtes.

De McDonald’s vestigingen in België die reeds voorzien zijn van een gratis hotspot zijn hier te vinden, via de website van free-hotspot.com zijn ook de vele andere hotspots in Europa te vinden.