1 min

Tags in dit artikel

,

Het bedrijf ModeLabs heeft het druk de laatste tijd. Het bedrijf dat op verzoek mobiele telefoons ontwerpt, maakte recentelijk nog voor Levi een mobiele telefoon en introduceert nu samen met General Motors de Hummer telefoon.

Na de Hummer laptop is er nu dus ook een Hummer telefoon, genaamd de HT1. De HT1 is een slidephone met een touchscreen, die bediend moet worden met een stylus. Het design zijn volgens General Motors accenten verwerkt van de wielen en de grille van de Hummer modellen. De batterijcover is voorzien van een camouflageprint. De telefoon is verkrijgbaar in geel, kaki en zand en meet 96 x 49 x 14,9mm.

Qua specificaties is de triband telefoon afgezien van het touchscreen niet heel bijzonder. Er is stereo Bluetooth 1.1 voorzien, naast infrarood en een ingebouwd datamodem. Het geheugen is standaard 25MB, maar dat is uit te breiden met een microSD kaartje van maximaal twee gigabyte. De telefoon kan MP3 en AAC bestanden afspelen en heeft een ingebouwde FM radio. Daarnaast is er nog een twee-megapixelcamera voorzien met een led-flitser en een 4x digitale zoom.

Verder is er ook een bijpassende bluetooth headset te verkrijgen die schokbestendig en waterdicht is. In de toekomst zullen er extra accessoires verschijnen in de vorm van beschermende behuizingen en lederen etuis. Of en wanneer de Hummer HT1 naar Nederland komt is niet bekend, ook een prijs is vooralsnog niet bekend gemaakt.