2min

Tags in dit artikel

, , , , ,

De Xbox 360 komt deze Kerst gebundeld met twee gratis spellen. Forza Motorsport 2 en Marvel: Ultimate Alliance moeten de verkoop van de Xbox 360 tijdens Kerst stimuleren.

De productiekosten van de Xbox 360 zijn goedkoper dan ooit nu men op het 65nm CPU-platform is overgestapt. Toch heeft Microsoft besloten om de huidige prijs te handhaven tot de rest van het jaar. Dat betekent echter niet dat er geen voordeel is te halen in de koop van de Xbox 360 deze Kerst.

Zeer kort te zien op de online winkel van Best Buy waren twee pagina’s die nieuwe bundels introduceerden. Forza Motorsport 2 en Marvel: Ultimate Alliace werden gebundeld bij de Xbox 360 Elite evenals de Premium. De prijzen waren gelijk aan de huidige prijzen.

Gaming blog Kotaku zette in augustus al enkele plaatjes online die voor de marketing van de bundels bestemd waren. Het feit dat de bundels ook op Best Buy te zien waren, bevestigd de aanwezigheid ervan op de markt.

De verpakking die te zien is op de plaatjes komt overeen men informatie die Microsoft reeds heeft vrijgegeven. "Go Pro" is de slogan voor de Xbox 360 Premium, waar dat voor de Xbox 360 Elite "Go Big" is.

In Canada is het normaal dat gameconsoles met spellen worden gebundeld. Best Buy Canada verkoopt de Xbox 360 Premium met Forza Motorsport 2 en Amped 3, terwijl Wall-Mart deze winter de Xbox zal verkopen met NHL 2K8 en Forza Motorsport 2.