1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Nintendo Europe heeft vandaag haar vernieuwde website uit de doeken gedaan. Met de vernieuwde website komt tevens ook een lang verwachte functie beschikbaar. Clubleden van Nintendo kunnen vanaf heden eindelijk hun sterren inwisselen voor Wii Points.

Al enkele jaren lang levert Nintendo bij hun producten een VIP-kaart mee met daarop een bepaald aantal sterren. Deze sterren kun je vervolgens in de Nintendo-catalogus inwisselen voor enkele fraaie Nintendo producten. In het begin waren de producten nog van dusdanig hoog niveau maar de laatste tijd vallen deze toch wat tegen, tot ongenoegen van veel leden. Een klein jaar terug had Nintendo echter aangekondigd dat ‘binnenkort’ het mogelijk was om je sterren in te ruilen voor Wii Points waarmee Wii-bezitters in de Winkelkanaal Virtual Console games kunnen aanschaffen. Na lang wachten is deze functie vandaag dan eindelijk beschikbaar.

Om gebruik te maken van deze functie moet je over een Club Nintendo-account beschikken en deze moet ook gekoppeld worden aan je Wii-winkelaccount. Via de website van Nintendo kun je vervolgens de digitale Wii Points kaarten aanschaffen. De inruil waarde van de sterren naar Wii Points zijn 4:1. Dit betekent dat je voor een Virtual Console game van 500 Wii Points, 2000 sterren moet uit geven. Momenteel is het alleen mogelijk om per dag twee digitale Wii Points kaarten in te wisselen.