1 min

Tags in dit artikel

,

Operator Vodafone heeft als eerst mobiele operator in Nederland een digitale fotolijst op de markt gebracht met een geïntegreerde SIM-kaart. Hierdoor wordt het mogelijk om je foto’s via MMS naar de fotolijst te sturen, zodat iedereen van je kiekjes kan genieten. Ook verzending vanuit het buitenland is mogelijk.

Het apparaat draagt de naam Vodafone 520 Photo Frame, heeft een intern geheugen van 100MB dat kan uitgebreid worden met extern geheugen, met een maximum van 2GB. De fotolijst is voorzien van een zeven inch groot TFT-scherm, met een resolutie van 800×480. Het apparaat is los te koop voor 149,99 euro, maar indien je een abonnement met een mobieltje aanschaft, krijg je het apparaat voor 19,99 euro.

"Het ‘mobiel maken’ door Vodafone van de digitale fotolijst heeft een bijzondere emotionele waarde. Het maakt het immers mogelijk om dierbaren op afstand te laten delen in de mooiste fotomomenten. De enige voorwaarde is dat de Vodafone fotolijst in Nederland hangt. Onder die voorwaarde kunnen vanaf elke plek ter wereld foto’s naar het lijstje worden gestuurd. Het insteken van de stekker in het stopcontact is voldoende om het fotolijstje gebruiksklaar te maken. Aan het gebruik zijn geen verdere kosten verbonden", aldus Vodafone.