1 min

Tags in dit artikel

,

Samsung is op het moment bezig om een nieuwe telefoon te ontwikkelen die de G800 moet gaan opvolgen. De telefoon wordt waarschijnlijk verkocht onder de naam G810. De telefoon beschikt over een aantal moderne features.

Er gaan geruchten de ronde dat de camera voorzien is van vijf megapixels. De G800 beschikte ook al over een camera met vijf megapixels. De G810 beschikt daarentegen wel over Wi-Fi, waar de G800 het zonder moet doen.

Verder beschikt de telefoon over HSDPA, GPS, een microSD-slot, Bluetooth 2.0+EDR, 150 Megabyte geheugen om je digitale media op te slaan en een 2,6 inch QVGA-scherm.

Of deze mogelijkheden ook definitief aanwezig zijn op de G810 is nog de vraag. De gegevens komen namelijk van een Tsjechische website die naar eigen zeggen niet voor de volle 100 procent betrouwbaar is.

De telefoon zal tijdens het Mobile World Congress in Barcelona gepresenteerd worden en dan komt men er ook achter of de informatie daadwerkelijk waar is.

Mensen die de telefoon op het oog hebben moeten ongeveer gaan rekenen op een prijs van 580 euro om eigenaar van het apparaat te kunnen worden.