1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

De doorgewinterde Call of Duty 4-fans hebben het al vast wel gemerkt. De eerste patch is eindelijk via Xbox Live te downloaden en zal automatisch geïnstalleerd worden als het spel opgestart wordt. Hieronder zijn enkele veranderingen te lezen.

De nieuwe patch brengt enkele nieuwe kill-perspectieven met zich mee. Een granaat kun je nu volgen vanaf het moment van gooien en zelfs RPG en Airstrikes kunnen direct vanaf de bron gevolgd worden.

Tevens heeft er een verandering plaatsgevonden op het gebied van Host-migraties. Waar je nu uit de lobby werd gegooid, zal er nu een migratie naar iemand anders plaatsvinden. Zodoende kan je snel weer doorspelen.

In diverse spelmodes is het mogelijk om je medespelers via de Spectator-mode te volgen. Deze is nu zodanig verbeterd dat je nu 360 graden om iemand anders heen kan kijken. Ook is de ACOG-precisie verbeterd en alle scherpschutterswapens zullen nu natuurlijker en vloeiender aanvoelen.

Irriteerde je al een tijdje aan jengelende medespelers en moest je via een omweg de ‘mute’-knop via het Xbox-menu opzoeken? Dit gaat nu ook een stuk sneller via het scorebord.